week 22 – Percessie 2.0

Aofgeloupe zoondag waors percessie op Aajd-Caberg. ’t Waors plezereg um te zien wievaol meujte gedoon woort um de percessie vörm te geve. Sint Lambeer en zien lui waore dao. De lui oet Amie mèt Walburga waore vaan de partij en netuurlek ging ouch Sint Christoffel mèt, neve Slevrouw die ech neet maag oontbreke bij zoe e fies.
Boete alle die meujte waors jaomergenog te zien tot eus hermenieje en famfares te kampe höbbe mèt nuien aonwas vaan joonk talent. Famfaar Concordia waors neet mie in staot um mèt te trekke gezeen de leeftied vaan de blozers. Veur de percessie oet trok noe ‘ne wagel mèt ’n geluidinstallatie. Oet de luidsprekers klonke de percessiemarse vaan de Verkennersbend zoetot toch meziek aonwezeg waors tijdens de percessie. Dao kaom evels geine mins mie langs de kant te stoon um nao de percessie te loere en te zien wie Slivvenier langs kaom.

De lui vaan famfaar Concordia stoonte te speule bij de rös-altare zoetot dao wel nog leventege meziek te hure waors. Sjoen waors dat!
Zoe is percessie 2.0 anno 2016 oontstaande en welliech tot koumend jaor ziech toch get jong lui aongesproke veule um veur get meziek te zörge, leventege meziek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *